| Inloggen  
 
 Details van het artikel
Speculaasactie voor Edukans

In het kader van ons goede doelenjaar voor Edukans verkopen we de komende 7 weken speculaaspoppen voor Edukans. Vers van de echte bakker en de kosten zijn slechts 2,50 euro waarvan 1 euro naar Edukans gaat. Wellicht ook leuk voor de ouders met een eigen bedrijf om dit als kleinigheidje te geven aan het personeel. Bestellen kan via de volgende link: https://goo.gl/forms/DfqaorehSHhKlpwi1.

Betalen kan op twee manieren. Contant betalen kan in de brugklasaula of aula op woensdag 16, donderdag 17 en vrijdag 18 november. U kunt het geld ook storten op rekeningnummer NL41 RABO0121827534 t.n.v. Stichting PCVOE/Corderius College goede doelen. Graag dan wel even de naam van de leerling of bedrijf erbij vermelden. De actie loopt tot 21 november.

Afgelopen donderdag nam onze rector Dhr. Boerma de eerste 4 speculaaspoppen in ontvangst. Speciaal voor die mensen die 4 of meer speculaaspoppen bestellen wordt er een verjaardagstaart verloot voor 20 personen van Bakker de Graaf uit Amersfoort.

Uiteraard hopen wij van harte dat iedereen massaal zijn speculaaspoppen gaat bestellen zodat we een mooi bedrag voor Edukans kunnen ophalen. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met meneer Elsenaar via elsenaarc@corderius.org.

Terug